X 

”Sînt mama” cu normă întreagă!

18 iun. 2021,, 12:00   Societate
4145 0

Apariția unui copil fără îndoială reprezintă un moment de bucurie pentru orice femeie, însă adesea acest lucru are anumite consecințe și anume oboseala cronică.

În cadrul unei noi ediții a proiectului ”Sînt mamă”, gazda emisiunii a abordat o temă foarte importantă și anume simptomul mamei obosite.

Invitata ediției este Georgeta Voinovan, mamă a șase copii care își iubește la nebunie copiii și care a știut să îmbine frumos rolul de mamă cu cel de interpretă.

În cadrul emisiunii participă și psihologul clinic, de copii și perinatal, absolventă a Institutului Canadian de Gestalt și Psihodramă, Natalia Șoșeva, precum și astrologul, profesorul și consultantul Centrului de Cercetări Astrologice ASTROURANIA, Alla Rudac.

Autoarea proiectului "Sînt mamă" este interpreta, prezentatoarea de radio și televiziune și mamă cu mulți copii, Nata Boboc.


În cadrul proiectului portalului Noi.md vor fi difuzate emisiuni educaționale dedicate în primul rînd femeilor - și nu numai.

Reprezentanți din domeniul medicinii și educației, psihologi, astrologi, politicieni, artiști, precum și alte personalități cunoscute din țară ne vor ajuta să înțelegem greutățile și farmecele acestei munci voluntare, fără odihnă, neplătite, cu prestigiosul nume "Sînt mamă…".

Cea de-a doua emisiune va apărea pe 19 iunie ora 11 pe Noi.md.

Prima ediție a emisiunii poate fi văzută aici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?