Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 904

Șeful Poliției de Frontieră a rămas fără ambii săi adjuncți

5 iul. 15:18   Societate
1582

Șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi a rămas fără adjuncții săi: prim-adjunctul, Daniel Martnos, a demisionat, iar al doilea, Valentin Fiodorov, s-a pensionat pe 5 iulie.

Acest eveniment a fost marcat de conducerea departamentului printr-o ceremonie solemnă, relatează Noi.md.

După cum au reltat cei de la Poliția de Frontieră, Valentin Fiodorov a lucrat în instituție timp de 23 de ani. La ceremonia solemnă cu ocazia pensionării sale, Rosian Vasiloi a ținut un discurs.

„Acesta este un pas către un nou început. Astăzi puteți privi cu mîndrie tot ce lăsați în urmă, toți cei 23 de ani de muncă în Poliția de Frontieră, și puteți păși cu încredere în viitor. Vă mulțumim pentru dăruire, profesionalism, sînteți un model demn de urmat”, a spus Vasiloi.

Anterior, un alt șef adjunct, Daniel Martnos, care a fost numit în august 2021, a părăsit Poliția de Frontieră. La începutul lunii mai, împotriva lui Martnos a fost declanșată o anchetă internă, după ce, pe 1 mai, în circumstanțe neclare, din mașina lui oficială i-au fost furate buletinul de identitate și pistolul de serviciu. În primul rînd, funcționarul a fost suspendat din funcție, ulterior el însuși și-a dat demisia.


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав