COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

S-a stins din viață Angela Voronin, secretar de stat al Ministerului Finanțelor

Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, Angela Voronin, a decedat, anunță instituția.

Potrivit unor surse, Angela Voronin, a decedat din cauzat complicațiilor cauzate de Covid-19.

Angela Voronin și-a dedicat toată viața profesională sistemului finanțelor publice, contribuind decisiv la asigurarea funcționalității sectorului bugetar al țării, se arată în declarația Ministerului Finanțelor.

După absolvirea Facultății de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova în anul 1985, Angela Voronin și-a început activitatea profesională în cadrul Direcției generale finanțe a Consiliului municipiului Chișinău. Începînd cu anul 2000, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor, Direcția Trezoreria de Stat.

Pentru munca îndelungată și prodigioasă, perseverență și profesionalism înalt, contribuție substanțială la fortificarea sistemului financiar al țării, Angela Voronin a fost decorată cu înalte distincții de stat precum „Meritul Civic” și „Gloria Muncii”.


"Doamna Angela Voronin a fost și va rămîne pentru noi toți un exemplu de onestitate, corectitudine și profesionalism, cu care ne vom mîndri mereu. Din numele colectivului Ministerului Finanțelor, transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate în aceste momente de mare tristețe", se arată într-un mesaj de condoleanțe postat pe rețelele de socializare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load