TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Roșca, despre procesul de vaccinare: "O mină enormă cu efect întîrziat"

"Orice s-ar spune, dar să îi ai aliniați ca soldățeii pe mai toți șefii de state și de guverne în clipurile tale publicitare e totuși o performanță fără precedent în istorie! Bravo, Big Pharma!".

Declarația aparține jurnalistului Iurie Roșca și a fost făcută în cadrul emisiunii sale "Confesiunile unui optimist creștin", în contextul începerii campaniei de vaccinare anti-Covid în mai multe state ale lumii.

Iurie Roșca spune că o asemenea operațiune de promovare a unor produse, fie ele și medicale, cînd șefii de state și de guvern sînt folosiți pe post de "scamatori" în campania de vaccinare - nu s-a mai văzut.

"Să îi scoți în față ca pe niște scamatori și să îi obligi să joace aceste scenete penibile e ceva cu totul special! Și cine oare sînt sforarii care îi pun pe ășia să dănțuiască după cum li se cîntă? E vorba despre o operațiune de promovare a unor produse - fie și cu un pretext medical! - cum nu s-a mai văzut de cînd există reclama și capitalismul, cu toți greii care ies în față ca ursul la circ și îndeamnă lumea să le urmeze pilda.

Iar dincoace de monitoarele TV stă lumea cu ochii țintiți la idolii lor și se umple de mîndrie pentru aceștia. Și curg milioanele de condamnați la fericirea de mîine spre locurile de înțepare, și sînt bucuroși că au scăpat de urgie, iar pe de-asupra au mai și onorat o datorie civică. Gata! Abia acum se vor debarasa mulțimile de frica de moarte ce îi paralizează de un an de zile. Optimismul lor este nemărginit, asemeni celui ce stăpînea generațiile care construiau comunismul și jubilau în așteptarea viitorului luminos.


Ceasul ticăie tot mai rapid și mai zgomotos. El amintește de o mină enormă cu efect întîrziat. Dar să nu ne panicăm. Nu se va auzi nici o explozie. Dispozitivul este unul silențios și camuflat perfect. Timpul se accelereză, el devine nerăbdător să culeagă roada înțepăturii de țînțar, care a marcat corpurile și destinele a miliarde de oameni de prisos.

În curînd planeta va respira ușurată, acoperndu-se de un verde crud ca în visele globaliștilor reciclați în ecologiști. Da, în sfîrșit Pămîntul va scăpa de balastul care-i impurifică atmosfera prin eliminarea nerușinată a CO2 de către oamenii care s-au lăsat eutanasiați fără a schița un minim gest de dezacord.

Iar atunci cînd operațiunea se va consuma, Planeta va rămîne atît de fericită, încît nu mai avea cine scrie tragedii pe măsura celor antice, care să descrie întîmplările de la acest sfîrșit de ciclu", menționează Iurie Roșca.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load