X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Un cunoscut pediatru recunoaște că nu s-a vaccinat împotriva COVID-10. Care a fost motivul

26 feb. 12:45   Societate
4633 0

Unul dintre cei mai cunoscuți pediatri din Moldova, Mihai Stratulat, nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. În cadrul emisiunii Morari live, medicul a explicat de ce nu a făcut acest lucru: S-a făcut o greșeală enormă.

Luînd în considerație că deja erau studii care demonstrau că 85% din populația globului a trecut prin forma ușoară, trebuia să lăsăm, atunci cînd a apărut prima tulpină, să se îmbolnăvească toți și avea să obținem imunitatea colectivă”, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Ce experiment a făcut Mihai Stratulat cînd s-a îmbolnăvit de Covid și de ce consideră că la nivel mondial, anumite lucruri au fost făcute intenționat, aflați mai jos.

„Eu nu m-am vaccinat. De ce? În primul rînd pentru că din start cînd a apărut noțiunea de Covid, pandemie și tot așa, înecrcam să fiu la curent cu toate studiile realizate. Și atunci am înțeles că cele mai vulnerabile sînt, totuși, persoanele în etate, vîrstnicii sau persoanele care au boli asociate. Tinerii, copii nu sînt în grupa de risc. Covidul în general a început foarte straniu, în China. Se discuta că atacă plămînii și pacienții tușesc foarte intens. Nimeni nu a luat în calcul sau poate s-a luat, dar intenționat nu s-a pus accentul pe faptul că acest Covid a venit în perioada cînd avem gripă. Atunci a fost cumva asociată gripa cu Covidul. Intenționat sau nu, nu se făceau teste la gripă, ca să nu se depisteze gripa. Apoi în martie a venit Covidul în Moldova, deja erau făcute anumite studii și era demonstrat că el afectează toată populația, însă în 85% trece sub formă ușoară și doar în 15% în formă medie sau gravă. Din nou studiile arătau că doar persoanele vîrstnice și cele cu boli asociate nimeresc în grupul celor 15%. Atunci am decis să mai aștept. Prin aprilie m-am îmbolnăvit de Covid și am decis pentru mine să fac un experiment, avînd baza teoretică deja. În momentul în care tu te îmbolnăvești de o boală, organismul tău produce anticorpi, primii sînt în faza acută, anticorpii IgM, care se mențin aproximativ o lună, apoi nivelul lor în sînge scade și apar anticorpii IgG. Este un moment în care ambii anticorpi sînt în sînge și în acest moment, dacă intri în contact cu o persoană bolnavă, organismul tău începe să producă mai departe anticorpi IgM. Intri în contact scurt cu o persoană bolnavă, dar nu te îmbolnăvești. Eu am făcut acest lucru periodic, monitorizîndu-mi anticorpii. Astfel am reușit, timp de un an, să îmi mențin anticorpii pozitivi. Nu era necesitatea în vaccin, pentru că nu mă mai îmbolnăveam, aveam anticorpii formați”, a explicat Mihai Stratulat.

Cît despre vaccinul propriu-zis și insistența cu care era promovată vaccinarea de către autorități, în majoritatea țărilor lumii, medicul crede că a fost o greșeală.


„Dacă vorbim despre vaccin, s-a făcut o greșeală enormă. Luînd în considerație că deja erau studii care demonstrau că 85% din populația globului a trecut prin forma ușoară, trebuia să lăsăm, atunci cînd a apărut prima tulpină, să se îmbolnăvească toți și avea să obținem imunitatea colectivă. Știind care sînt persoanele care fac formă gravă, pe ele trebuia să le izolăm, iar copiii, tineri, să facă imunitate, se forma cea colectivă și problema era să dispară”.

„Inițial la nivel mondial s-a interzis realizarea autopsiilor, pentru că se temeau ca nu cumva de la pacientul decedat de Covid să se transmită virusul la doctorul care făcea autopsia. Cred că asta s-a făcut intenționat, pentru că în mod normal, doctorul, ca să poată lupta cu o bolaă, trebuie să știe ce organ afectează. Toți credeau că plămînii, pentru că pacienții tușeau, la un moment dat toți veneau la spital cu insuficiență respiratorie, doctorii nu înțelegeau de ce dacă pacientul este conectat la aparatul de ventilare pulmonară la parametrii maximi, iar starea lui nu se ameliorează. Pe la sfîrșitul lui aprilie cîțiva medici legiști din Rusia sau nu știu din ce țară au făcut aceste autopsii în mod ilegal și s-a demonstrat că vasele sangvine sînt atacate de Covid, inclusiv cele care vin către plămîni și adus sîngele, ca să ia oxigenul. Atunci a devenit clar de ce nu se îmbunătățește starea pacientului, chiar dacă e conectat la aparatul de ventilare pulmonară. Probabil s-a făcut intenționat, să tragă din timp să se reușească producerea vaccinurilor”, a reamintit peadiatrul.

32
2
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав