TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Răzbunare dură: O mașină a fost murdărită cu ulei, glod și chefir (VIDEO)

Ghinion matinal pentru un șofer din capitală. Mașina acestuia a fost murdărită cu ulei tehnic, glod și chefir. Vandalii i-au lăsat și un mesaj, în care îl acuză că a parcat neregulamentar. Nu știm ce reacție a avut proprietarul, atunci cînd și-a văzut vehiculul vandalizat, dar în opinia trecătorilor, acesta a fost pedepsit prea dur.

Mașina a fost parcată pe strada Miron Costin în preajma mai multor garaje. Din imagini se vede că uleiul pentru mașini a fost turnat pe geamuri și s-a scurs peste toată mașina. Mai mult, făptașii au i-au murdărit parbrizul cu chefir și glod. Aceștia au lăsat și două mesaje cu înjurături la adresa proprietarului.”

Oamenii care locuiesc în vecinătate și trecătorii s-au arătat deranjați și chiar șocați de cele văzute, scrie tv8.md.

Deși l-au criticat pe stăpînul automobilului, pentru că a parcat aiurea, proprietarii garajelor sînt și ei de părere că acesta nu merita așa pedeapsă.

Nu am reușit să vorbim cu proprietarul automobilului, cel mai probabil, acesta încă nu aflase vestea. Respectiv, la primele ore ale dimineții, nici poliția nu fusese sesizată. Cazuri asemănătoare s-au mai întîmplat în capitală, acum cîteva zile, atunci cînd un șofer s-a trezit cu pietre pe mașină.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load