COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7825
Criza energetică stiri: 498

Percheziții acasă la șeful – adjunct suspendat al PG

9 oct. 2021,, 16:14   Societate
1768 0

În aceste momente, procuroriii anticorupție desfășoară percheziții acasă la șeful – adjunct suspendat al PG, Ruslan Popov. Acesta este suspectat de îmbogățire ilicită, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de procurorul general interimar, Dumitru Robu.

„La moment, de către grupul de urmarire penală constituit pe caz, se efectuează acțiuni de urmarire penală indispensabile pentru astfel de categorii de infracțiuni. Ținând cont de unele aspecte ale anchetei și pentru a nu periclita buna desfășurate a urmăririi penale, rezultatele acțiunilor va vor fi aduse la cunoștințe in timp util de către conducătorul grupului de urmarire penală. Suplimentar Menționez ca dosarul a fost pornit in rezultatul analizei informațiilor apărute in cadrul investigațiilor jurnalistice si probelor acumulate la caz”, ne-a spus Dumitru Robu.

Robu nu a precizat, însă, dacă Popov a fost sau nu reținut. Canalul de Telegram Ungureanu 112 scrie că Ruslan Popov a și fost reținut.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X