COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 524
Coronavirus stiri: 7844

O fetiță de 10 ani, rătăcită a fost găsită și condusă acasă de carabinieri

8 oct. 2021,, 11:06   Societate
1750 0

O fetiță de 10 ani care s-a rătăcit pe străzile din sectorul Botanica al Capitalei a fost găsită de către angajații Inspectoratului General de Carabinieri, aflați în misiune de patrulare, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Minora a fost observată plîngînd în apropierea unei stații de așteptare a transportului public, fiind fără supraveghere.

Totul s-a întîmplat joi seara, în jurul orei 18:00. Carabinierii s-au apropiat de copilă pentru a afla de ce este singură. Fetița le-a spus oamenilor legii că s-a rătăcit și nu știe cum să ajungă acasă.

Carabinierii au urcat minora în mașina de serviciu și după locațiile orientative comunicate de aceasta, i-au găsit casa în care locuiește.

În urma discuțiilor cu tatăl minorei, care se afla în curtea blocului, s-a stabilit că fetița a ieșit la plimbare cu mama și mătușa ei, dar s-a îndepărtat și le-a pierdut.


Inspectoratul General de Carabinieri recomandă cetățenilor ca în cazul în care observă persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, să se adreseze la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apeleze numărul 112.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X