COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

O fetiță de 10 ani, rătăcită a fost găsită și condusă acasă de carabinieri

8 oct. 11:06   Societate
1594 0

O fetiță de 10 ani care s-a rătăcit pe străzile din sectorul Botanica al Capitalei a fost găsită de către angajații Inspectoratului General de Carabinieri, aflați în misiune de patrulare, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Minora a fost observată plîngînd în apropierea unei stații de așteptare a transportului public, fiind fără supraveghere.

Totul s-a întîmplat joi seara, în jurul orei 18:00. Carabinierii s-au apropiat de copilă pentru a afla de ce este singură. Fetița le-a spus oamenilor legii că s-a rătăcit și nu știe cum să ajungă acasă.

Carabinierii au urcat minora în mașina de serviciu și după locațiile orientative comunicate de aceasta, i-au găsit casa în care locuiește.

În urma discuțiilor cu tatăl minorei, care se afla în curtea blocului, s-a stabilit că fetița a ieșit la plimbare cu mama și mătușa ei, dar s-a îndepărtat și le-a pierdut.


Inspectoratul General de Carabinieri recomandă cetățenilor ca în cazul în care observă persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, să se adreseze la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apeleze numărul 112.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X