Numărul de turiști schiori din Moldova în Bulgaria, în creștere

13 mar. 12:58   Societate
1319 0

Directorul executiv al companiei Pamporovo AD, Marian Beliakov, a raportat o creștere a numărului de turiști din Romînia și Republica Moldova în această iarnă în stațiunea montană din Bulgaria, transmite publicația Darik, citată de Rador.

Stațiunea Pamporovo raportează un sezon de schi stabil și o creștere a numărului de turiști, pe fondul provocărilor legate de anomaliile meteorologice și de o iarnă neobișnuit de caldă.

Turiștii bulgari sînt cei mai numeroși în Pamporovo și în acest an. Dintre grupurile de străini, se menține tendința de stabilizare a fluxului de turiști englezi și irlandezi.

Interesul crescut de pe piețele britanice este confirmat și de dublarea cererilor și rezervărilor pentru programele charter pentru englezi și irlandezi de iarna viitoare. Sezonul de schi în Pamporovo poate dura pînă la Paște, în cazul în care condițiile meteorologice permit întreținerea pîrtiilor de schi.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий