Noi subvenții pentru diaspora moldovenească

Noi subvenții pentru diaspora moldovenească

Biroul Relații cu Diaspora (BRD) din cadrul Cancelariei de Stat a anunțat o nouă rundă de granturi în cadrul Programului guvernamental Diaspora Engagement Hub (DEH).

Scopul programului este de a-i susține pe moldovenii din străinătate în implementarea ideilor lor în Republica Moldova și de a pune în valoare capitalul uman al diasporei, informează NOI.md.

Diaspora Engagement Hub include trei subprograme care susțin: parteneriate tematice regionale (3 granturi a cîte 93 986,5 lei), abilitarea femeilor din diasporă (5 granturi a cîte 93 986,50 lei) și reîntoarcerea profesională a diasporei.

DEH este un program de granturi tematice destinat cetățenilor originari din Republica Moldova aflați peste hotare și se desfășoară cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților instituționale ale Republicii Moldova în domeniul migrației și dezvoltării” în faza a II-a.

Termenul de înscriere: 8 decembrie 2017 – 28 februarie 2018. Termenul de implementare a proiectului (inclusiv raportarea finală) este 31 august 2018. Evaluarea proiectelor depuse va avea loc în luna martie 2018.

Mai multe detalii despre aceste subprograme pot fi aflate de aici:

http://brd.gov.md/ro/content/diaspora-engagement-hub-0

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load