COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171  INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6736

Natalia Morari, cu un nou mesaj pe rețelele de socializare

10 sep. 16:54   Societate
4049 4

Jurnalista Natalia Morari, aflată în centrul unui scandal, după dezvăluirile legate de legătura sa cu omul de afaceri Veaceslav Platon, a venit cu un nou comentariu pe rețelele de socializare.

Moderatoarea și-a exprimat regretul că nu a făcut declarațiile respective mai devreme. Ea și-a cerut scuze de la telespectatori și colegii de la TV8.

“În primul rînd vreau să îmi cer scuze de la voi, dragi telespectatori, dacă v-am dezămăgit în plan profesional. Regret asta foarte mult. În al doilea rînd - dragi colegi de la TV8, îmi pare nespus de rău pentru tot ce se întîmplă acum si pentru durerea personală pe care v-am adus-o. Nespus de rău - asta puțin spus. Sper că timpul le va aranja pe toate.

Regret un singur lucru - că nu am făcut declarația la timp și prin asta am dezamăgit pe mulți dintre voi.

Iar celor care ne vor răul într-un mod atît de demonstrativ: lăsați TV8 în pace. Loviți în mine - dar lăsați televiziunea să-și facă treaba bine, așa cum ea a știut să facă în toți acești ani și demonstrează prin muncă zi de zi”, a scris Morari astăzi pe facebook.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽