COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Minciuna care l-ar putea costa doi ani de închisoare pe un bărbat din Basarabeasca

Un bărbat în vîrstă de 34 de ani originar din r. Basarabeasca, riscă să fie cercetat penal pentru declaraţii mincinoase.

În gestiunea polițiștilor Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, a parvenit cauza penală inițiată de către IP Basarabeasca, precum că un bărbat este șantajat de către un individ necunoscut lui, prin intermediul unei rețele sociale. Iar pentru a nu publica pozele cu imagini intime ale soției sale în schimb îi cerea 5 000 euro.

Ulterior s-a stabilit că bărbatul vrea să ducă în eroare organul de urmărire penală. Astfel fiind solicitat de a se prezenta la inspectorat pentru audieri suplimentare, acesta a recunoscut că a depus declații mincinoase cu privire la faptul că este șantajat și a transmis suma de 5 000 euro. Bărbatul a recurs la așa gest pentru se răzbuna pe soția lui cu care sînt în conflict.

Bărbatul riscă o amendă în mărime de pînă la 32 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load