TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lipsă de pretendenți la șefia CNA

Lipsă de pretendenți la șefia CNA

După o săptămînă de la începerea concursului pentru selectarea candidatului la funcția de director al Centrului Național Anticorupție, nicio persoană nu a depus dosarul de participare.


Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către președintele Comisiei juridice a Parlamentului, Sergiu Litvinenco.


Deputatul a declarat că toată informația privind lista candidaților, dar și dosarele acestora, vor fi publicate după data de 12 iulie, cînd expiră termenul de depunere a dosarelor de participare.


În ceea ce privește concursul privind selectarea candidaților la funcția de judecător la Curtea Constituțională din partea Legislativului, Litvinenco a menționat că la moment sînt depuse două dosare.


De precizat că deputații din cadrul Comisiei juriedice, numiri și imunități au aprobat anunțul și Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru selectarea candidatului la șefia CNA la data de 26 iunie. Începînd cu data de 28 iunie, toți doritorii care întrunesc cerințele necesare pentru participare la concurs pot depune dosarele personal, prin poștă sau prin e-mail.


Deputații ACUM și PSRM au votat la data de 8 iunie demisia directorului CNA, Bogdan Zumbreanu. Pînă la alegerea noului director, interimatul este asigurat de Lidia Chireoglo.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load