COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Îți poți perfecta buletinul provizouriu. Centrele multifuncționale activează în regim special

Îți poți perfecta buletinul provizouriu. Centrele multifuncționale activează în regim special

Serviciile care perfectează acte de identitate, inclusiv din cadrul centrelor multifuncționale, vor activa conform unui program special de muncă pe 3 noiembrie, în ziua desfășurării turului doi al alegerilor locale. Acestea vor fi deschise între orele 7:00-21:00 și angajații vor elibera buletine de identitate provizorii și vor înmîna actele de identitate confecționate, anunță Agenția Servicii Publice.

Buletinul de identitate provizoriu va fi eliberat gratuit, la solicitarea cetățenilor Republicii Moldova care nu dețin act de identitate sau al căror buletin de identitate nu este valabil.

Cetățenii se pot adresa la serviciul eliberare a actelor de identitate în a cărei rază de competență teritorială au înregistrarea domiciliului sau reședința temporară.


Solicitanții nu vor prezenta documente de stare civilă dacă nu au intervenit schimbări în datele personale de la eliberarea ultimului act de identitate sau în cazul în care informația cu privire la datele personale și modificarea lor se atestă în Registrul de stat al populației.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load