Criza energetică stiri: 782
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Guvernul Republicii Moldova invită la Ziua Internațională a Familiei

14 mai. 14:03   Societate
1899

Duminică, 15 mai 2022, începînd cu ora 11.00, Guvernul Republicii Moldova și Fondul Națiunilor Unite pentru Populație în Moldova (UNFPA) invită la Ziua Internațională a Familiei.

Anul acesta, în semn de solidaritate, Ziua Familiei va fi sărbătorită împreună cu familiile ucrainene care de la începutul războiului s-au refugiat în Republica Moldova.

Organizatorii invită copiii, părinții, bunicii la dialog cu mesajul că familiile sînt mai puternice și mai sănătoase atunci cînd toți membrii acesteia, indiferent de gen sau de vîrstă, se implică în mod egal.

Printre cele mai interesante momente ale programului se numără recitalul live al lui Pasha Parfeni, spectacolul laboratorului distracțiilor științifice “Mendelevium” și cel de bule de săpun, atelierul cu pietre colorate și alte activități pentru toată familia.

Evenimentul se va desfășura în fața Guvernului, din partea străzii Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, invitînd astfel cetățenii ca începînd de duminică să profite din plin de vreme frumoasă pentru a face un popas de odihnă sau socializare pe iarba sediului Guvernului în orice zi și la orice oră.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав