COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Grigorciuc a atacat un procuror

Grigorciuc a atacat un procuror

Activistul Pavel Grigorciuc l-a atacat cu puțin timp în urmă pe procurorul Nicu Șendrea. Cazul s-a întîmplat la Botanica. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu.

Contactat telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției capitalei, a declarat că apelul a parvenit la ora 13.45 la Serviciul 112 despre faptul că a avut loc un conflict dintre două persoane de pe strada Teilor. La fața locului s-a deplasat grupul operativ pentru a stabili toate circumstanțele, scrie deschide.md.

Victima a fost transportată la spital, iar presupusul agresor se află la fața locului.


De altă parte, Igor Curov, vicedirectorul medical al IMU, a declarat că nu cunoaște dacă procurorul a fost transportat la instituția pe care o reprezintă.

Am încercat să luăm legătura cu Nicu Șendrea, însă acesta are telefonul deconectat. Ulterior, procurorul a răspuns la apelul jurnaliștilor Deschide.MD, dar a refuzat să vorbească, menționînd că este ocupat și ne-a rugat să revenim mai tîrziu.

Amintim că nu este primul caz cînd recidivistul Grigorciuc atacă persoanele cu funcții de răspundere. În după-amiaza zile de 21 martie 2019, aflîndu-se în parcul central „Ştefan cel Mare” din capitală, Grigorciuc l-a agresat verbal cu cuvinte necenzurate şi jignitoare pe parlamentarul Sergiu Sîrbu, după care l-a apucat de haină şi i-a aplicat, în mod intenţionat, o lovitură cu mîna în regiunea feţei, continuînd să-l insulte. Incidentul a avut loc în prezenţa colegilor victimei, dar şi altor persoane care se aflau în locul public.

În urma acţiunilor ilegale ale agresorului, victima a fost internată în spital cu vătămări corporale, calificate de catre experţii medico-legişti ca fiind uşoare.

Grigorciuc a ajuns în atenţia organelor de drept încă acum cinci ani. Astfel, în primăvara anului 2015, acesta a fost condamnat la amendă penală după ce a bătut şi insultat un cetăţean german într-un local din capitală, deteriorînd şi mai multe bunuri. Pînă în prezent, acesta se eschivează de la achitarea amenzii penale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load