Criza energetică stiri: 1608
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

Gavrilița, despre mesajele cu solicitări de plăți pentru lemne: „Am văzut că sînt șmecheri care încearcă să amăgească oamenii”

29 sep. 23:11   Societate
1284 0

Natalia Gavrilița atenționează cetățenii care primesc mesaje cu solicitări de plăți pentru lemne. Prim-ministra susține că există persoane care profită de situația în lanțul energetic și în domeniul aprovizionării cu lemne, încercând să amăgească oamenii simpli. În cadrul ședinței de Guvern de joi, 29 septembrie, premiera a rugat cetățenii să fie atenți și să se informeze din surse oficiale, notează tv8.

„Am o rugăminte pentru ministrul Mediului, am văzut că sunt șmecheri care se folosesc de situația în lanțul energetic și în domeniul aprovizionării cu lemne și încearcă să amăgească oamenii. Le trimit mesaje cu anumite solicitări de fonduri. Anul acesta sunt anumite proceduri care s-au schimbat, s-ar putea ca toți să nu cunoască și mai mulți oameni sunt predispuși să cadă pradă acestor mesaje”, a declarat prim-ministra.

Totodată, Gavrilița a îndemnat toți cetățenii să se informeze din informațiile care sunt făcute publice și din sursele oficiale.

„Vreau să rog cetățenii să fie vigilenți, să se informeze din sursele oficiale ... sunt publice informațiile despre stocurile disponibile de lemne”, a mai precizat Gavrilița.

Prim-ministra a mai specificat că începând cu 1 octombrie, se încep tăierile de lemn planificate pentru acest sezon, conform calendarului de recoltare a masei lemnoase și de asemenea, din 1 octombrie, datele vor fi actualizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав