Firma care a reparat drumul spre Bulboaca își mai așteaptă banii de la Guvern

6 iul. 07:14   Societate
2582 0

Guvernul nu a achitat integral banii companiilor care au efectuat lucrări de reparație a drumului spre satul Bulboaca. Potrivit Asociației drumarilor antreprenori din Moldova, datoriile acumulate se ridică la o sumă cuprinsă între 30 și 45 de milioane de lei.

În replică, Ministerul Finanțelor a precizat, pentru TV8, că la începutul lunii, se achită mai întîi cheltuielile prioritare, iar plățile către companii vor fi efectuate ulterior, transmite Noi.md.

Președintele Asociației drumarilor antreprenori din Moldova, Boris Gherasim, și-a exprimat dezamăgirea, afirmînd că, în ciuda faptului că lucrările au fost finalizate conform termenului impus, plata întîrzie.

„I-am stimulat pe muncitori în toate modurile posibile să lucreze în weekend, am lucrat în două schimburi, am adus echipamentele de la alte obiective pentru a respecta termenul”, a spus Gherasim.

Asociația a menționat că a plătit deja 5 milioane de lei în taxe pentru lucrările efectuate, în timp ce statul nu a făcut încă plățile către companii.


„Clientul, statul, nu a plătit încă firma, iar la minister, zi de zi, ne hrănesc cu promisiuni goale că acei bani cu siguranță vor ajunge mîine”.

Solicitați de TV8 pentru o reacție, reprezentanții Ministerului Finanțelor au subliniat că banii vor fi achitați.

2
2
0
2
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?