Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4051

Plantele care atrag banii în casă

28 apr. 03:30   Ştiinţă şi IT
3749 1

În tradițiile feng-shui, se spune că există anumite plante care vor atrage banii ca un magnet. Iar dacă nu crezi în astfel de principii, le poți achiționa doar pentru decor. Îți vor transforma casa într-un loc primitor.

Pachira Aquatica este supranumită arborele norocos sau arborele cu bani. Pachira este asociată simbolic cu norocul financiar, prosperitatea în afaceri şi este deseori decorată cu panglici roşii.

Bambușii oferiți sau primiți cadou poartă noroc. În mediile de afaceri, simbolistica oferirii de Bambus Norocos are diverse semnificaţii precum succes și prosperitate în afaceri, pace sufletească, energie pozitivă în ambient, dar și longevitate şi viaţă liniştită. Un fir de bambus într-o vază violet, care are gura mai strîmtă decît baza îţi asigură energia benefică în ceea ce priveşte starea ta materială.


Crassula sau arborele de jad este des întîlnită în aranjamentele Feng Shui. În tradiția populară este denumită Copacul Banului datorită frunzelor care aduc cu nişte monede şi simbolizează norocul, bogăţia. Se amplasează pe birou, în living, dar niciodată în dormitor sau baie! Copacul banului stimulează activitatea bună a creierului și mărește activitatea fizică a persoanei datorită faptului că frunzele pline ale plantei conțin uleiuri eterice.

Sansevieria sau planta șarpe este utilizată în aranjamentele Feng Shui fiindcă are proprietatea de a purifica aerul şi absoarbe gazele nocive şi praful din încăpere. Este și foarte ușor de îngrijit. Trebuie udată doar o dată pe lună și nici nu are nevoie de multă lumină solară.

4
4
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?