COVID-19 : VACCINAȚI 1 007 469  INFECTAȚI 417 369 (+5138)   TRATAȚI 373 179     DECESE 10 566(+24)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 534
Coronavirus stiri: 7865

Directorul Agenției Moldsilva a demisionat

14 oct. 2021,, 11:45   Societate
1677 0

Agenția Moldsilva a rămas fără conducere după ce Dumitru Cojocaru, care anterior a fost vizat în investigațiile ZdG „Hoții de păduri”, s-a pensionat și nu a mai depus nicio cerere pentru prelungirea mandatului său de director.

Între timp, Ministerul Mediului a anunțat concurs pentru ocuparea funcției de director al Agenției, notează Noi.md cu referire la zdg.

Solicitată de Ziarul de Gardă, purtătoarea de cuvînt a Ministerului Mediului ne-a comunicat că Dumitru Cojocaru a atins vîrsta de pensionare și nu a depus o cerere prin care să continue să activeze în această funcție, astfel că funcția de director al Agenției a rămas vacantă.

„Conform legislației în vigoare la împlinirea vîrstei de 63 de ani funcționarul poate exercita funcția deținută la dorința proprie. În septembrie, Dumitru Cojocaru a împlinit 63 de ani și el nu a depus nici o cerere prin care să certifice că el dorește să continue funcția de director. Respectiv pînă la numirea unui director general – interimatul funcției este exercitat de către un director interimar”, a declarat purtătoarea de cuvînt.

În context, responsabilii de la Ministerul Mediului au anunțat concurs pentru ocuparea funcției vacante de director al Agenției Moldsilva. Detalii aici.


Dumitru Cojocaru a fost numit în funcția de director al Agenției Moldsilva la 24 ianuarie 2020. Acesta a fost desemnat în urma unui concurs organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, condus atunci de Ion Perju.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X