COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Directorul Agenției Moldsilva a demisionat

14 oct. 11:45   Societate
1497 0

Agenția Moldsilva a rămas fără conducere după ce Dumitru Cojocaru, care anterior a fost vizat în investigațiile ZdG „Hoții de păduri”, s-a pensionat și nu a mai depus nicio cerere pentru prelungirea mandatului său de director.

Între timp, Ministerul Mediului a anunțat concurs pentru ocuparea funcției de director al Agenției, notează Noi.md cu referire la zdg.

Solicitată de Ziarul de Gardă, purtătoarea de cuvînt a Ministerului Mediului ne-a comunicat că Dumitru Cojocaru a atins vîrsta de pensionare și nu a depus o cerere prin care să continue să activeze în această funcție, astfel că funcția de director al Agenției a rămas vacantă.

„Conform legislației în vigoare la împlinirea vîrstei de 63 de ani funcționarul poate exercita funcția deținută la dorința proprie. În septembrie, Dumitru Cojocaru a împlinit 63 de ani și el nu a depus nici o cerere prin care să certifice că el dorește să continue funcția de director. Respectiv pînă la numirea unui director general – interimatul funcției este exercitat de către un director interimar”, a declarat purtătoarea de cuvînt.

În context, responsabilii de la Ministerul Mediului au anunțat concurs pentru ocuparea funcției vacante de director al Agenției Moldsilva. Detalii aici.


Dumitru Cojocaru a fost numit în funcția de director al Agenției Moldsilva la 24 ianuarie 2020. Acesta a fost desemnat în urma unui concurs organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, condus atunci de Ion Perju.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X