COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Dezvăluiri din „casa TV8”: Ședința din 7 septembrie a fost cu adevărat inumană

21 oct. 17:35   Societate
4137 1

Cristina Guțu, membră a Asociației care deține licența TV8, confirmă faptul să asupra jurnalistei Natalia Morari au fost efectuate presiuni psihologice în vederea încetării de către aceasta a calității sale de membră a Asociației.

După declarațiile Nataliei Morari din 8 septembrie aceasta a fost împotriva excluderii ei din calitatea de Membru al Asociației, atîta timp cît ea a plecat de pe ecrane, dar a rămas șocată de viteza cu care se insista „ștergerea Nataliei din istoria tv8, cît și din istoria media a Moldovei”. În context, spune că a contestat în instanță de judecată unele decizii ale Adunării Generale extraordinare a Asociației Obștești „Media Alternativă” pe care le consideră ilegale.

„După declarațiile Nataliei din 8 septembrie, eu am fost categoric împotriva excluderii ei din calitatea de Membru al Asociației, atîta timp cît ea a plecat de pe ecrane, iar administrarea editorială a postului a fost și este gestionată de alți oameni. Și confirm că în toți acești 4 ani de cînd sînt Membră a Asociației nu a existat moment ca să îmi permit să mă implic/corectez/schimb politica editorială a acestui post. Eu am rămas șocată de viteza cu care se insista ștergerea Nataliei din istoria tv8, cît și din istoria media a Moldovei. Acea ședință din 7 septembrie a fost cu adevărat dură, inumană, și nu îi doresc nimănui să treacă prin ce a trecut Natalia acolo. Deciziile din viața ei personală rămîn deciziile ei. Dar asta nu înseamnă că trebuie uitată și ștearsă toată munca ei, cît și implicarea ei în domeniul media în decursul ultimilor 11 ani”, a scris aceasta pe o rețea de socializare.

Cererea Nataliei Morari împotriva Asociației care deține licența TV8 urmează să fie examinată în instanță.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X