COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6741

Detalii despre mașina plină cu anabolizante găsite de SIS și Serviciului Vamal

6 dec. 2020,, 09:59   Societate
5025 2

Mijlocul de transport cu numere diplomatice, unde a fost depistat un lot de anabolizante de către vameși și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS) aparține Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă. Precizarea a fost făcută de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

Potrivit MAEIE, reprezentanții instituției au fost informați despre operațiunea specială efectuată de Serviciul de Informații și Securitate și Serviciul Vamal al Republicii Moldova cu implicarea unui mijloc de transport cu numere diplomatice arondate Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.

„Investigațiile operative sunt în desfășurare și MAEIE este cointeresat în clarificarea tuturor circumstanțelor acestui caz, acordând deplina cooperare organelor competente”, se menționează într-un comunicat de presă al Ministerului de Externe de la Chișinău.

Amintim că, ieri, ofițerii SIS și cei ai Serviciului Vamal au prevenit o tentativă de trafic ilicit cu anabolizante. Operațiunea a fost înregistrată la ieșirea din țară prin postul vamal Palanca. Ar fi vorba despre o cantitate de circa 360 de kg de anabolizante, care ar valora circa 100.000 de euro.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽