COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație importantă din partea administrației pieței "Calea Basarabiei" pentru chiriași

Declarație importantă din partea administrației pieței "Calea Basarabiei" pentru chiriași

Toți chiriașii de la piața "Calea Basarabiei" din Chișinău își vor putea începe lucrul imediat după reluarea activității sale din 2 iunie, iar plata lunară pentru chirie cu reducere o vor putea achita în următoarele trei săptămîni.

Despre aceasta au declarat reprezentanții administrației pieței "Calea Basarabiei", numind minciună și provocare zvonurile apărute pe rețelele sociale precum că chiriașii de la piață vor putea începe munca numai după achitarea chiriei pentru ultimele două luni, transmite Noi.md.

Potrivit Administrației pieței "Calea Basarabiei", de răspîndirea acestor zvonuri mincinoase și provocări se ocupă un grup creat de bloggerul Veaceslav Valco. El organizează mitinguri ilegale, dezorientează chiriașii pieței "Calea Basarabiei", provoacă neîntemeiat locuitorii capitalei și a întregii țări. Potrivit Administrației pieței "Calea Basarabiei", organele de drept ar trebui deja să se ocupe de această grupare.


Reprezentanții administrației pieței "Calea Basarabiei" au declarat că din partea Administrației pieței nu au existat și nici nu va exista nici un fel de obstacole, cerințe, plăți neîntemeiate de la chiriași.

"Mai mult decît atît, noi le oferim posibilitatea de a lucra imediat ce se va deschide piața pe 2 iunie și de a achita plata lunară pentru chirie cu reducere pe parcursul a trei săptămîni. Chiriașii noștri vor beneficia de reduceri și în lunile următoare. Vom face tot posibilul pentru a ajuta chiriașii noștri să reziste și să supraviețuiască în această perioadă grea", a declarat administrația pieței "Calea Basarabiei".

Participanții la răspîndirea zvonurilor false au fost sfătuiți să rămînă într-un cadru legal.

"Înțelegem că le este greu tuturor agenților economici, și chiriașilor, și statului. Și trebuie să ieșim din această situație cu demnitate, uniți, să lucrăm împreună, dar să nu organizăm spectacole politice și să cedăm provocărilor", au declarat reprezentanții administrației pieței "Calea Basarabiei".

Administrația pieței le-a dorit chiriașilor recuperarea cît mai rapidă a activităților lor, precum și sănătatea lor și vizitatorilor, care sînt așteptați aici, ca de obicei, să facă cumpărături plăcute.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load