Preşedintele stiri: 3603

Cum trăia Moldova la începutul anilor 90 ai secolului trecut

26 mai. 02:00   Societate
12775 0

Internauții își amintesc de evenimentele de la începutul anilor 90 ai secolului trecut care au avut loc în Moldova și le descriu ca griji cotidiene și mari speranțe.

În videoclipul postat pe canalul său de YouTube de jurnalistul Victor Grigoraș, putem vedea cum aveau loc ședințele în Parlament, inclusiv cu participarea președintelui de atunci Mircea Snegur și a Președintelui Parlamentului Petru Lucinschi, care a devenit ulterior al doilea președinte al țării, cum decurgea viața în Chișinău, cum arătau drumurile cu mașini puține, după standardele de astăzi al numărului de mașini, stații, magazine, piețe, chioșcuri, farmacii, ce se vindea în ele și la ce prețuri, cum se îmbrăcau oamenii etc.

Unii internauți scriu în comentariile la videoclip că își amintesc de acele vremuri cu nostalgie, și spun, de asemenea, că Chișinăul acelor ani avea un farmec aparte, incomparabil.

58
5
1
2
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий