X 

Culorile negru, alb şi bej sînt la modă în această toamnă

14 sep. 2022,, 21:00   Societate
2573 0

Odată cu prezentările de modă internaţionale, designerii de la noi din ţară şi-au lansat şi ei colecţiile de toamnă. Acestea au fost expuse publicului în cadrul unei defilări de modă. Tinerii creatori spun că în această toamnă cele mai la modă culori sînt negru, alb şi bej, relatează Noi.md cu referire la trm.md.

Hainele croite, de tip oficial sau clasic, sînt în continuare populare. Sacourile, jachetele, pantalonii clasici, cămăşile sînt piesele care nu pot lipsi din garderobă. Caramela este încă o nuanţă la modă în toamna-iarna din 2022. Datorită faptului că este o culoare neutră, aceasta poate fi potrivită cu orice outfit.

„Sîntem într-un secol în care este actual practic orice articol vestimentar. În colecţia noastră am folosit culorile standard ca alb, negru, bej deoarece toamna vrem să fim mai neutri. Pot spune că albul este culoarea dominantă şi în acest sezon”, afirmă designerul Ludmila Storojuc.

„Colecţia noastră este formată din articole vestimentare tip clasic: sacouri oversize, rochii de zi şi clasice. Pentru această colecţie am folosit ţesături atît neutre, cît şi cu printuri”, spune designerul Olga Coţoman.

Organizatorii defilării de modă spun că tinerii designeri au primit un suport pentru a-şi vedea colecţiile pe podium.

„Acum aducem un suflu nou, pentru că avem şase designeri noi cărora le oferim suport. Îi ajutăm să îşi expună colecţiile proaspăt create. Avem în jur de 11 colecţii dintre care şase sînt cei tineri designeri care i-am alăturat pentru această ediţie”, susţine organizatorul Carolina Tulgara.

Potrivit designerilor, în această toamnă, ţinutele pentru femei păstrează elemente precum corsetele incorporate în rochii, corsetele de piele şi tot ce este oversize îşi menţine poziţia în tendinţe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?