Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

CSP anunță concurs pentru suplinirea mai multor posturi vacante în cadrul Procuraturii

23 iun. 06:40   Societate
1103

Zeci de funcții vacante, inclusiv de conducere, în Procuraturile din țară. Consiliul Superior al Procurorilor a anunțat un nou concurs și condițiile de participare.

Totodată, instituția anunță și despre concursuri pentru promovarea procurorilor în mai multe funcții de procuror în Procuraturile specializate și pentru procurorii care solicită transferul.

Astfel, concursurile demarate se referă la funcții de conducere în Procuratura Generală și procuraturile teritoriale.

În aceeași ședință, Consiliul Superior al Procurorilor a anunțat și concursuri pentru promovarea procurorilor în mai multe funcții de procuror în Procuraturile specializate și pentru procurorii care solicită transferul.

Pentru candidații ce aplică în baza vechimii în muncă de 10 ani, Consiliul Superior al Procurorilor, de asemenea, a anunțat concursuri în trei procuraturi teritoriale.


Candidații vor depune cereri pînă la data de 01.08.2022, cu indicarea concretă a funcției pentru care candidează. Anunțurile privind concursurile menționate supra pot fi vizualizate pe pagina oficială www.csp.md la rubricile Anunțuri și Concursuri pentru funcția de procuror.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав