Criza energetică stiri: 1588
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3389

Cîinele Larry duce faima Poliției de Frontieră la campionatul european de chinologie

13 iul. 20:30   Societate
2351 0

Polițistul de frontieră Iurie Chirciu împreună cu coechipierul său Larry ne-au dus faima în Europa la o competiție chinologică, revenind acasă cu un palmares de cupe, medalii și diplome, informează Noi.md cu referire la curentul.md.

În cadrul concursului, patrupedul Larry a fost înscris la categoriile de vîrstă – ”Matur” și ”Veteran”, la ambele categorii a obținut cele mai frumoase rezultate.

La probele de concurs, cîinii de serviciu au fost evaluați după mai multe criterii, cum ar fi: cursul general de dresaj, abilitățile de executare a comenzilor, testul de disciplină și comportament, ținuta, agilitatea, plasticitatea mișcărilor, etc.

Ca urmare a arbitrajului și punctajului acumulat, echipa canină din cadrul Direcției regionale SUD s-a poziționat pe primul loc la mai multe probe, Larry s-a învrednicit cu titlul de campion european și campion al Bulgariei cu 4 cupe, 6 medalii și 3 diplome la activ.

Competiția a fost organizată de către Uniunea Chinologică a Bulgariei, în comun cu World Chinologic Hunting Sports Alliance, și s-a desfășurat în perioada 1 – 11 iulie 2022, în orașul Burgas, Bulgaria. A reunit mai multe echipe canine din diferite state europene.


Larry este patrupedul Poliției de Frontieră care de mai bine de șase ani este în echipă, fiind specializat în depistarea substanțelor stupefiante și narcotice.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane în picioare, câine şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu câine

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав