COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu, atenţionare către autorităţi: Drumul spre şcoală iarna să nu fie un eroism

Chicu, atenţionare către autorităţi: Drumul spre şcoală iarna să nu fie un eroism

Premierul Ion Chicu a condus astăzi ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.

Autoritățile convocate la eveniment au informat șeful Executivului despre nivelul de pregătire al tuturor instituțiilor pentru sezonul de iarnă. La ședință au fost prezenți ministrul Economiei și Infrastructurii, ministrul Afacerilor Interne, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, ministrul Educației, dar și mai mulți conducători de instituții subordonate acestor ministere, transmite Noi.md.

Prim-ministrul a cerut informații referitor la subiectul alimentării cu gaze naturale, pregătirii instituțiilor școlare și preșcolare, a instituțiilor medicale, dar și a întreprinderilor și organizațiilor responsabile de căile de transport și serviciile de transport. În context, premierul a menționat: „Colegi, vă atenționez, copiii nu trebuie să fie puși în situația în care să facă acte de eroism mergînd la grădiniță, sau la școală pe timp de iarnă. Rog ca procesul de studii să fie foarte bine organizat.”Totodată, premierul Ion Chicu a solicitat conducătorilor să se asigure de pregătirea instutițiilor responsabile de a interveni rapid în cazul situațiilor excepționale.

„Ministerul Economiei să asigure livrarea gazelor naturale pe tot teritoriul Republicii Moldova, iar Ministerul Afacerilor Interne și cel al Apărării să fie conectate pentru a interveni în cazul situațiilor de urgență”, a mai adăugat Ion Chicu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load