COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Centrul relații cu consumatorii al SA „Moldovagaz” a introdus serviciul de programare preventivă

1 apr. 14:00   Societate
2159 0

Centrul relații cu consumatorii al SA „Moldovagaz”, situat în municipiul Chișinău, strada Pușkin, 64, a lansat serviciul de programare preventivă pentru vizitatori.

Potrivit Serviciului relații publice al Companiei, pentru aceasta cetățenii urmează să apeleze numărul unic 1304 și să informeze operatorul referitor la data și ora preferabilă de venire, după ce consumatorului îi va fi oferit codul de înregistrare.

După venirea la centru la ora stabilită, consumatorul urmează să introducă codul său în terminalul rîndului electronic, să primească un tichet cu indicarea numărul ghișeului operatorului care îl așteaptă și, astfel, să exercite opțiunea de deservire prioritară. În cazul în care consumatorul și-a uitat numărul de înregistrare, el urmează să apeleze încă o dată la numărul 1304 și după ce îi va comunica operatorului numele și prenumele, precum și data și ora programării, îl va primi din nou.

Noul serviciu îi va permite consumatorului nu numai să-și planifice optim ziua și agenda sa, dar și să reducă semnificativ timpul petrecut în centru. Aceasta se datorează faptului că în cadrul înregistrării telefonice operatorul clarifică împreună cu consumatorul toate detaliile, legate de vizita sa, și astfel va putea pregăti în prealabil toate informațiile sau documentația necesară.

Programul de lucru al Centrului relații cu consumatorii din capitală este în zilele de luni, marți, joi și vineri de la orele 8.00 pînă la 18.00, în ziua de miercuri de la 08.00 pînă la 20.00, iar în ziua de sîmbătă de la 08.00 pînă la 13.00. Toți angajații sînt asigurați cu mijloace de protecție personală, inclusiv măști și mănuși de unică folosință. La intrare și în încăperi sînt instalate recipiente cu soluții de dezinfectare a mîinilor pentru consumatori.


Vizitatorii centrelor sînt îndemnați să respecte cu strictețe normele de distanță sanitară de cel puțin 2 metri și să execute incontestabil solicitările administratorilor în privința ordinii de acces în edificiu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X