X 
Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3716

Bebelușul unui cuplu de moldoveni din Italia a murit în timpul nașterii. Mai multe cadre medicale, anchetate

5 iun. 09:30   Societate
1962 0

Trei angajați din domeniul medical sînt sub anchetă pentru ucidere din culpă, după ce copilul unui cuplu de moldoveni din Italia a decedat în timpul nașterii la spitalul San Martino din Belluno, provincia cu același nume din regiunea Veneto.

Potrivit ziarului Corriere delle Alpi, printre cei investigați se numără un medic și două moașe care făceau parte din echipa de obstetrică și ginecologie la momentul decesului, notează sinteza.

Ulterior, fost dispusă o autopsie pentru a stabili cauzele decesului și posibilele responsabilități ale personalului medical, care a fost prezent în sala de naștere și a supravegheat toate etapele procesului.

Părinții sînt un cuplu de circa treizeci de ani de naționalitate moldovenească, care locuiesc de ceva timp în localitatea Sedico, aceeași provincie menționată mai sus.

Cu un an și jumătate în urmă, au adus pe lume un fiu prin operație cezariană. De această dată, așteptau să devină părinții unei fetițe.


Mama a avut o sarcină fără complicații și toate examenele diagnostice, inclusiv ultima ecografie, indicau un rezultat încurajator: fătul era sănătos și activ.

0
0
1
3
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?