TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Artiștii Teatrului Cehov au revenit în Moldova

În perioada 16-23 noiembrie, artiștii Teatrului Dramatic Rus de Stat „A. P. Cehov” s-au aflat în turneu ca parte a unei direcții străine a Programului Federal «Большие гастроли».

Se preconiza că trupa va evolua în patru orașe ale Rusiei: Kursk, Briansk, Iaroslavl, Moscova. Dar situația epidemiologică globală a făcut propriile ajustări. Drept urmare, spectacolul «Идущие по небу» bazată pe piesa „Harold și Maud” de Colin Higgins, regizat de Iuri Stom și montat de Onoratul Artist al Republicii Moldova Dmitri Koev a putut fi apreciat doar de publicul de la Briansk și Moscova. Două seri la rînd, spectacolul a fost prezentat la Teatrul de Dramă Regional „A.K. Tolstoi” de la Briansk.
{{478505}La 22 noiembrie, Teatrul moldovenesc a participat la cel de-al II-lea Festival al Teatrelor Ruse din Străinătate care a avut loc la Moscova. Trupa moldovenească, condusă de A. Kaleaghin, a urcat pe scena prestigiosului Teatru „Et Cetera” de la Moscova.
În ciuda tuturor limitărilor și dificultăților, turneul a avut succes. Artiștii au primit o mulțime de feedback-uri pozitive, publicul a aplaudat în picioare, oferindu-și reciproc cele mai frumoase emoții!

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load