Cazul Șor stiri: 599

Artiștii Teatrului Cehov au revenit în Moldova

24 noi. 2020,, 18:35   Societate
9062 0

În perioada 16-23 noiembrie, artiștii Teatrului Dramatic Rus de Stat „A. P. Cehov” s-au aflat în turneu ca parte a unei direcții străine a Programului Federal «Большие гастроли».

Se preconiza că trupa va evolua în patru orașe ale Rusiei: Kursk, Briansk, Iaroslavl, Moscova. Dar situația epidemiologică globală a făcut propriile ajustări. Drept urmare, spectacolul «Идущие по небу» bazată pe piesa „Harold și Maud” de Colin Higgins, regizat de Iuri Stom și montat de Onoratul Artist al Republicii Moldova Dmitri Koev a putut fi apreciat doar de publicul de la Briansk și Moscova. Două seri la rînd, spectacolul a fost prezentat la Teatrul de Dramă Regional „A.K. Tolstoi” de la Briansk.
{{478505}La 22 noiembrie, Teatrul moldovenesc a participat la cel de-al II-lea Festival al Teatrelor Ruse din Străinătate care a avut loc la Moscova. Trupa moldovenească, condusă de A. Kaleaghin, a urcat pe scena prestigiosului Teatru „Et Cetera” de la Moscova.
În ciuda tuturor limitărilor și dificultăților, turneul a avut succes. Artiștii au primit o mulțime de feedback-uri pozitive, publicul a aplaudat în picioare, oferindu-și reciproc cele mai frumoase emoții!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?