Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Feerie de sărbătoare la teatrul "De pe strada Trandafirilor" din Chișinău

29 dec. 2023,, 18:15   Societate
2409 0

La 28 decembrie, Teatrul Dramatic de Stat pentru Tineret "De pe strada Trandafirilor" ”Iurie Harmelin”, a găzduit un spectacol pentru copii, relatează Noi.md.

În mod tradițional, înainte de spectacol, actorii au organizat un matineu pentru copii cu participarea lui Moș Gerilă și a altor personaje de poveste. Spectacolul - o cunoscută poveste despre păpușa de lemn Buratino - a fost prezentat micilor spectatori într-o concepție nouă, muzicală.

Piesa "Cheița de aur" are ca subtitlu: "O poveste despre oameni și păpuși".

Este un spectacol minunat, cu oameni și păpuși, muzică bună, în care binele, ca întotdeauna, învinge răul! Iar Pinocchio și cei mai buni prieteni ai săi - Pierrot, Arlequin, Malvina, pudelul Artemon - găsesc Cheițaa de Aur, care deschide ușa către fabulosul teatru de păpuși!

Tinerii spectatori, cunfundîndu-se în lumea basmului de Anul Nou, au avut mari emoții împreună cu personajele și au fost foarte bucuroși să primească daruri dulci din partea Ambasadei Rusiei, care a organizat acest eveniment împreună cu Centrul Rus pentru Știință și Cultură, cu participarea Comunității Ruse din RM.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?