Cazul Șor stiri: 599

A vrut să prostească polițiștii și a pus în pericol viața propriilor copii (VIDEO)

19 feb. 2020,, 11:43   Societate
2536 0

Un bărbat de 28 de ani, originar din satul Cimișeni, raionul Criuleni a vrut să prostească polițiștii și a pus în pericol viața propriilor copii.

Potrivit unui comunicat la Inspectoratul Național de Patrulare, bărbatul în seara zilei de 18 februarie, a chemat ambulanța precum că copiii lui nu se simt bine. În urma investigațiilor s-a stabilit că micuții au multiple traume, iar din acest motiv s-a cerut ajutorul poliției.

Oamenii legii au flat că, de fapt, bărbatul a luat copiii de 3 și 5 ani de la grădiniță și au plecat împreună la un prieten. Acasă la prieten a servit alcool, după care a urcat minorii în mașină, în lipsa scăunelului special pentru copii. În drum spre casă, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon electric. Imediat după impact, tatăl a scos copiii din mașină și a plecat acasă, părăsind locul accidentului.

Ofițerii de patrulare au testat bărbatul cu apăratul Drager, rezultatul fiind de 1,05 mg/l în aerul expirat. Din cauza traumelor primite, minorii au fost transportați la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „V. Ignatenco”.

INP atenționează că combinația de Alcool + Volan, practic în toate cazurile are consecințe grave.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?