COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

Natalia Gordienko, după finala Eurovision 2021: Vă mulțumesc pentru m-ați susținut

23 mai. 14:20   Showbiz
2521 2

Ieri la Rotterdam, a avut loc marea finală a celei de-a 65 ediții ca concursului Eurovision 2021.

Reprezentanta Republicii Moldova, interpreta Natalia Gordienko a reușit să cucerească inimile publicului european și a ocupat locul 13 în concurs.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, artista a ținut să mulțumească celor care ai sprijinit-o de-a lungul concursului.

”Vreau să-mi exprim imensa recunoștință tuturor celor care m-au susținut și m-au votat! Am simțit sprijinul vostru cu fiecare părticipă a corpului meu! Mulțumesc echipei mele uimitoare - sînteți marea mea familie! Vă iubesc foarte mult!

Nimic nu ar fi fost posibil fără tine! Mulțumesc, fragii meu Philipp Kirkorov, Dimitris Kontopoulos, @fokasevagelinos, @fokasevagelinos pentru că ați crezut în mine, ați avut încredere în mine, pentru o experiență neprețuită și mi-ați îndeplinit visul! Totul s-a adeverit doar datorită ție! Iubirile mele, va multumesc @horbunova_muah, @natfomi,⠀


În curând voi fi acasă și îmi voi îmbrățișa fiul cel mai iubit. Suntem foarte obosiți dar nu voi uita niciodată aceste zile superbe! Au fost cele mai grele din viața mea dată fiind situația cu măsuri anti-Covid. Eurovision 2021 este un simbol al vacanței returnate! Am străpuns și am făcut totul pentru a prezenta Moldova cu onoare și mândrie. Și cred sincer că totul a funcționat! Vă iubesc, băieți!

Reamintim că în acest an, concursul Eurovision 2021 a fost cîștigat de reprezentanții Italiei.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽