COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 321 682(+2068)   TRATAȚI 300 697     DECESE 7347(+37 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2952
Puterea stiri: 6754

Moldoveanul Andrei Serjant i-a făcut pe jurații de la Superstar să plîngă

27 sep. 09:20   Showbiz
12607 0

Este din Chișînău, are 21 de ani și își cîștigă banii cîntînd pe stradă. A renunțat în clasa a 9-a la un liceu normal și s-a mutat la colegiu pentru că, spune el, era mai ușor.

După interpretarea lui Andrei Serjant, juratului Marius Moga i-au dat lacrimile: „Mă uităm la ține și credeam că tot ce cînți e gata înregistrat, nu ai nici o grseala...ești artist, Andrei! Locul tău nu e pe stradă”, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

Carla's Dreams, jurat Suprestar: „De la începutul audițiilor eu mai mîndru nu m-am simțit. Asta a fost absolut superb.”

Andrei Serjant își dorește să facă muzică pentru că nu vrea să devină sedentar. A început să cînte după ce a văzut un film despre un chitarist, nu își amintește cum se numea, și a două zi l-a rugat pe tatăl lui să-i cumpere chitară. A învățat singur de pe internet, iar apoi a încercat și cu vocea.

A început să cînte pe stradă în 2015. Văzuse un băiat pe stradă și se gîndea dacă ar putea și el să facă asta. S-a dus de mai multe ori, dar nu a avut curaj să scoată chitară. Într-un final și-a făcut curaj și a cîntat și a strîns și ceva bani.


După ce a văzut că e apreciat pe stradă, cu banii adunați și-a plătit cîteva lecții de canto. De 6 ani, cînta pe stradă. Au regulă de două ore – o regulă a străzii, pentru a nu cînta unii peste alții. Programul se face in funcție de ora la care ajungi. Toți îl respectă și sînt foarte uniți. Părinții lui nu i-au interzis să cînte pe stradă. Sînt bucuroși că își cîștigă singur banii. I s-a mai întîmplat să-i spună oameni pe stradă că e cerșetor, că mai bine s-ar duce să muncească.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽