COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

Gordienko: "Ne pregătim să intrăm cu putere maximă în istorie!"

5 mai. 17:10   Showbiz
1704 1

Cîntăreața moldoveancă, participantă la concursul muzical Eurovision 2021, Natalia Gordienko, este într-o dispoziție excelentă înainte de concurs și este hotărîtă să obțină cele mai bune rezultate.

"Bun venit la bordul SUGAR. Zburăm în orașul Atena pentru a ne "alimenta" înainte de cel mai important eveniment al anului și a intra cu putere maximă în istorie!

Zborul nu va fi atît de lung, dar va fi de neuitat. Punctul final - Rotterdam. Vremea la bord nu poate fi rea, pentru că ne încălzește dragostea și dorința de a vă oferi zîmbete și bucurie!

Eu, împreună cu echipa mea, vă dorim să petreceți timpul bine și să vă bucurați de tot ce se întîmplă! De asemenea, vă îndemnăm să susțineți Moldova din toată inima! Foarte curînd vom ateriza pentru a zbura și mai sus. De aceea, doriți-ne o aterizare moale!", a scris Natalia Gordienko pe pagina sa de socializare.

După cum s-a anunțat anterior, Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, Olanda. Prima semifinală va avea loc pe 18 mai, iar a doua semifinală - pe 20 mai. Cîștigătorul va fi ales pe 22 mai.


Reprezentanta Moldovei va urca pe scenă în a doua semifinală sub numărul șapte. Împreună cu ea, în această etapă vor evolua și reprezentanții San Marino, Estoniei, Republicii Cehe, Greciei, Austriei, Poloniei, Islandei, Serbiei, Georgiei, Albaniei, Portugaliei, Bulgariei, Finlandei, Letoniei și Elveției.

Cu două zile înainte de aceasta, în prima semi-finală, participanții vor apărea în fața publicului și a juriului în următoarea ordine: Lituania, Slovenia, Rusia, Suedia, Australia, Macedonia de Nord, Irlanda, Cipru, Norvegia, Croația, Belgia, Israel, România, Azerbaidjan, Ucraina și Malta.
Producătorul lui Gordienko la concurs este cîntărețul rus Filip Kirkorov.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽