COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 610 688   INFECTAȚI 259 667(+118)   TRATAȚI 252 166     DECESE 6257(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2832
Puterea stiri: 6309
Coronavirus stiri: 7258

Să devină ”virală”! Gordienko a prezentat noua sa melodie Sugar

5 mar. 15:32   Showbiz
1959 2

„SUGAR”. Este noua piesă a Nataliei Gordienko, artista care va reprezenta țara noastră la Eurovision. Producția muzicală, semnată de un compozitor rus, urmează a fi prezentată publicului, în această seară, pe scena unui teatru din Moscova.

Interpreta speră să cucerească inimile celor din Europa, iar piesa să devină un hit al acestui an. Mai multe detalii despre videoclip, echipă și emoțiile pe care le are artista, aflați dintr-un interviu oferit în exclusivitate postului de televiziune tv6.md.

Întrucît în 2020, concursul a fost anulat din cauza pandemiei, în acest an, participanții trebuie să vină cu un cîntec nou. Natalia Gordienko va ieși în fața publicului și al juriului cu piesa „Sugar”, disponibilă în limba rusă și engleză. Versurile aparțin compozitorului rus Dumitru Kontopoulos, iar producătorul artistei este interpret rus Filip Kirkorov.

Natalia Gordienko, reprezentanta Moldovei la Eurovision: „Noi am decis să improvizăm o poveste, o țară în care ajung doi tineri. O fată se îndrăgostește de un băiat și încearcă să-i atraga atenția prin diferite metode, iar pînă la urmă, finalul este unul fericit. Cei doi se îndrăgostesc reciproc”.

În spatele videoclipului stă o echipă mare care a depus efort pentru ca melodia să ajungă un hit. Lansarea videoclipului va avea loc în această seară, la Moscova, unde au fost invitate mai multe vedete renumite din Federația Rusă.


Natalia Gordienko, reprezentanta Moldovei la Eurovision: „La eveniment vor fi mulți colegi de-ai mei, artiști care deja au fost la Eurovision, precum Dima Bilan, Ani Lorak, Dmitri Koldun, Iulia Savicheva – oamenicare cunosc bine acest proiect”.

Natalia Gordienko a reprezentat Moldova la acest concurs și în 2006 cu piesa „Loca”, alături de Arsenium și Connect-R și s-a clasat atunci pe locul 20.

Cea de-a 65-a ediție a concursului Eurovision se va desfășura la Rotterdam, Regatul Țărilor de Jos. Semifinalele vor avea loc în data de 18 și 20 mai, iar marea finală în 22 mai.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽