COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 383 429   INFECTAȚI 255 830(+33)   TRATAȚI 248 671     DECESE 6154(+0)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1186
Preşedintele stiri: 2759

Ce i-a dăruit Gordienko regelui muzicii pop Filip Kirkorov

4 mai. 11:55   Showbiz
2120 0

Cîntăreața moldoveancă, participantă la Eurovision Song Contest 2021, Natalia Gordienko i-a făcut un cadou original regelui pop al estradei rusești, mentorului ei Filip Kirkorov, oferindu-i un costum național moldovenesc.

"Nu cunosc nici o persoană care să știe să ofere sărbătoare așa cum o face Filip! Ieri a fost ziua sa de naștere! Și cît de cool a fost! Sufletesc, atmosferic, vesel. Dragul meu Filip Kirkorov! Fie ca toate zilele dvs. să fie la fel de pline și fericite. Vă mulțumim că oferiți tuturor celor din jurul zîmbete și dragoste. Nu voi obosi niciodată să vă mulțumesc pentru sprijin și pentru că ați crezut în forțele mele!

Au mai rămas doar cîteva zile pînă la concurs și nici nu vă imaginați, dragi prieteni, cît de mult retrăiește Filip pentru cauza noastră comună! I-am dăruit un costum național moldovenesc, iar el l-a îmbrăcat cu plăcere și a transmis tuturor oamenilor din Moldova urări de bine. El a devenit cu adevărat drag nouă, iar noi lui !!! Nu-i așa că-i stă bine lui Filip? Foarte frumos!

În general, ieri ne-am distrat minunat, dar astăzi, așa cum se spune, la luptă!",- a scris Natalia Gordienko pe pagina sa de socializare.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?