COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

Familia Ștefăneț s-a mărit cu un membru: „Suntem extrem de fericiți și împliniți! Trăim clipe unice”

31 mai. 12:00   Showbiz
1288 0

Veste frumoasă în showbizul autohton. A venit barza în familia soților Victoria și Veaceslav Ștefăneț. Artiștii au devenit părinți pentru a treia oară, iar cu această ocazie specială i-au micuței melodie.

De cîteva zile, familia Ștefăneț trăiește clipe unice. Victoria Ștefăneț a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar cu această ocazie, cei doi au lansat un videoclip dedicat micuței.

„De cîteva zile sîntem extrem de fericiți și împliniți! Trăim clipe unice. Pe 25 mai a apărut pe lume cea de-a treia minune în familia noastră, pe nume Carmen-Ioana. O fetiță tare dulce, frumoasă și cel mai important, sănătoasă! Puișorul nostru drag, ne rugăm lui Dumnezeu și la toți îngerașii să-ți fie călăuză pe tot parcursul vieții. Să fii ocrotită și iubită de toți cei apropiați! Mami și tati ți-au pregătit o dedicație muzicală. Bine ai venit pe lume Carmen-Ioana!”, este mesajul transmis de cuplul fericit.

Victoria și Veaceslav Ștefăneț mai au doi copii care le-au moștenit dragostea pentru muzică, Nicoleta și Cezar Teodor.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽