COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2820
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

Care sînt planurile Nataliei Gordienco după Eurovision

14 iun. 13:00   Showbiz
1961 2

Reprezentanta Moldovei la Concursul muzical Eurovision 2021 de la Rotterdam, interpreta Natalia Gordienco a relatat pe pagina sa de pe o rețea de socializare care sînt planurile ei creative pentru viitorul apropiat, precum și a vorbit despre viitoarele concertele, relatează Noi.md.

„După cum se spune acum: Natașa s-a întors din nou în chat, mai bine zis, a intrat cu forțe noi!”, a scris Natalia Gordienco.

Ea a menționat că, după ce a ajuns acasă de la Eurovision, nu a avut niciun minut liber.

„Am reușit deja să mergem în România cu concerte, să înregistrăm un demo al celei mai tari compoziții la Moscova și, desigur, am vrut să mă retrag puțin cu fiul meu iubit. Familia este principalul lucru! Niciodată nu am lipsit atît de mult, dar Cristi și cu mine am rezistat cu fermitate perioadei de separare. Apropo, este foarte mîndru de mama sa și știe că o așteaptă doar aventuri frumoase”, a scris Natalia Gordienco.

„Și principala este deschiderea primei Academii de Dezvoltare Creativă pentru Copii „Little Beatle”. În această toamnă ne vom deschide ușile, iar în august intenționăm să începem înmatricularea copiilor. Nu am mai avut așa ceva pînă acum! Detaliile vor fi neapărat. Foarte curînd! Voi spune un singur lucru, cînd am văzut proiectul final, am a vrut să redevin copil și să trăiesc în Academia mea. După cum a spus prietena mea: Shut up and take my money”, a subliniat cîntăreața.


Potrivit ei, ea va combina toate aceste activități cu turnee internaționale și munca asupra propriului material muzical atît în limba rusă, cît și în engleză.
„Sînt nerăbdătoare să vă arăt, dar totul la momentul potrivit (în cel mai apropiat timp). Sper că nu mai trebuie să dovedim că putem arăta NIVELUL! Cel mai apropiat concert mare va avea loc la 27 iunie, la Festival „Jara” («Жара»). Vă este dor?”, a scris Natalia Gordienco.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽