COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2825
Puterea stiri: 6431
Coronavirus stiri: 7307

Înlocuim carnea cu ciupercile!

10 iun. 02:30   Sănătate
1388 2

Nutriționiștii sugerează să înlocuim carnea cu ciupercile, pentru a scăpa repede şi fără a afecta organismul de kilogramele în plus.

În timpul experimentului, voluntarii își preparau bucate din ciuperci, ignorînd carnea. Şi în cinci săptămîni au pierdut şapte kilograme.

Cauza este că ciupercile sînt un produs cu conţinut scăzut de calorii şi pot fi consumate în cantităţi mari, fără nici un pericol pentru siluetă. Ciupercile conțin în cantități mari vitamina B, minerale şi antioxidanţi sănătos. De asemenea, ciupercile conțin o cantitate mai mare de vitamina D decît carnea. Şi asta înseamnă că cei care optează pentru o dietă cu ciuperci vor pierde în greutate și își vor controla mai ușor greutatea!

P.S. Oamenilor care trăiesc pe moşiile lor, le este ușor să refuze la consumul de carne şi să o înlocuiască cu preparate de ciuperci, deoarece, de obicei, moșiile sînt situate în apropierea pădurii. Şi mulţi pot colecta ciupercile direct pe parcelele lor.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽