Puterea stiri: 7443
Criza energetică stiri: 1168

Cum să alegem o apă potabilă de calitate. Sfatul expertului

21 aug. 01:30   Sănătate
914 0

Doctorul în științe medicale, nutriționistul Alexei Kovalkov a dezvăluit singura modalitate exactă de a alege apa potabilă îmbuteliată de înaltă calitate.


Kovalkov a explicat că apa de uz zilnic ar trebui să fie bogată în minerale și microelemente. Cu toate acestea, ar trebui să renunțăm la consumul permanent al apei distilate, deoarece în ea nu există componente necesare organismului. "Dacă nu vor exista săruri în organismul nostru, atunci impulsurile electronice nu vor trece, iar acesta înseamnă stop cardiac", a explicat expertul.


Gradul de mineralizare a apei depinde de tipul acesteia: dacă este terapeutică sau de masă. Kovalkov a îndemnat să nu exagerăm cu diferitele sale variante și a sfătuit să bem apă obișnuită disponibilă în magazine. Trebuie să luăm în considerare faptul că chiar și apa de marcă are caracteristici speciale în funcție de regiune.


Pentru a alege apă de înaltă calitate, nutriționistul a recomandat să cerem ajutorul experților. El a sfătuit să cumpărăm trei sau patru tipuri preferate de apă, să le turnăm în sticle fără etichete, să le numerotăm și să le ducem la stația epidemiologică pentru analize tehnice.


"Și vă va spune că în apa de la robinet există o mulțime de substanțe toxice, stafilococi, dar această apă este ideală după compoziția sa de microelemente, este foarte bună", a încheiat Kovalkov. El a adăugat că prețul unei astfel de analize este mic, de aceea mulți ar putea s-o efectueze.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав