Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Voronin se gîndește să renunțe la mandat. Care ar fi motivul

13 iul. 2022,, 08:17   Politică
5788 0

Deputatul Vladimir Voronin se gîndește să renunțe la mandat. Fostul președinte al Republicii Moldova susține că în perioada actuală, țara este destrămată din cauza problemelor cu care se confruntă. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la Național4.

„Eu nu am luat o decizia ce am să fac: Am să rămîn pînă nu va mai fi acest PAS în Parlament sau am să plec mai devreme și lasă ei să e ducă în Europa sau mai departe. Eu nu mă gîndesc la 3 ani, mă gîndesc în timpul apropiat. Țara e destrămată, țara e distrusă, oamenii fug din țară, copii nu se nasc, oamenii mor. Din nou a venit COVID-19 înapoi, e sărăcie, foame, e nevoie, vine iarna și nimeni nu se gîndește ce va fi cu prețul la gaz. Prețul la gaz după vizita Maiei Sandu la Kiev s-a majorat peste o săptămînă, s-a dublat cu peste 50%. Nimeni nu ști ce ce va fi”, a declarat fostul președinte.

Totodată, odată cu împlinirea primului an de guvernare PAS, Vladimir Voronin a criticat acțiunile acesteia și a menționat că ar trebui să muncească și să dea dovadă de profesionalism.

„Ei ce au venit „на белом коне” și trebuie să stea în fotoliu și să se bucure că sînt deputați și miniștri? Ei trebuie să muncească. Ei nu știu ce să facă, ei nu sînt profesioniști, ei pe toate posturile și funcțiile, toți sînt numai ai lor de la PAS. Guvernul trebuie să fie profesionist, cu specialiști”, a conchis Vladimir Voronin.

19
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?