Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

S-a aflat cînd ar putea fi votat Guvernul Gavrilița

1 aug. 2021,, 10:44   Politică
2688 1

Joi, 5 august, în cadrul unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, Natalia Gavrilița va cere votul de încredere asupra programului de activitate şi a listei miniștrilor, a declarat președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul emisiunii Moldova în Direct de la Moldova 1.

„Ne propunem ca joi să avem o sesiune extraordinară, deci într-o săptămînă să avem Guvernul votat, doamna Gavrilița să prezinte programul și garnitura guvernamentală”, a menționat Igor Grosu.

Vineri, 30 iulie, Natalia Gavrilița, nominalizată de președinta R. Moldova, Maia Sandu la funcția de prim-ministră, a anunțat că la începutul săptămînii viitoare va face publică lista miniștrilor.

„Luni va fi ziua în care vor fi prezentați membrii Cabinetului de miniștri, iar pînă miercuri va fi timp suficient pentru consultări și ca să ajungă programul și lista în Parlament. Miercuri o să convoc ședința Biroului Permanent, ca să decidem convocarea sesiunii extraordinare, în care binînțeles o să fie prezentarea programului și a membrilor Guvernului”, a spus președintele Parlamentului.

„Doamna Gavrilița are la dispoziție două săptămîni pentru a constitui echipa și pentru a elabora programul de guvernare, pe care să-l prezinte Parlamentului. Am toată încrederea că Prim-ministrul desemnat va veni cu o echipă integră și profesionistă, și că maximum în două săptămîni R. Moldova va avea un nou Guvern, care să însemne și un nou început pentru țară”, a menționat președinta R. Moldova, Maia Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?