X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Ce i-a spus premierul rănit Fico președintelui ales al Slovaciei

17 mai. 08:45   Externe
3133 1

Președintele ales al Slovaciei, Peter Pellegrini, a declarat că prim-ministrul Robert Fico, care a fost rănit într-o tentativă de asasinat cu o zi mai devreme, este conștient și au avut ocazia să discute puțin.

Potrivit lui Peter Pellegrini, încă nu se poate spune că starea lui Robert Fico este în afara oricărui pericol. „După o scurtă vizită la Robert Fico, sînt nevoit să constat că starea sa de sănătate este încă gravă”, a declarat el.

Potrivit acestuia, el a putut vorbi cu Fico foarte puțin, deoarece premierul era obosit și se afla sub influența medicamentelor.

El i-a spus doar cîteva cuvinte lui Pellegrini, transmite Noi.md cu referire la eurointegration.

„A fost o conversație foarte personală. Ne cunoaștem de mai bine de douăzeci de ani, așa că este de înțeles. Era foarte obosit și într-o stare a sănătpții dificilă. Am vorbit despre cît de bucuros sînt că a supraviețuit și că îi doresc însănătoșire grabnică", a declarat președintele ales.


Anterior, președintele Slovaciei Zuzana Čaputova și președintele ales Peter Pellegrini, care nu și-a preluat încă mandatul, s-au adresat împreună cetățenilor în legătură cu tentativa de asasinat asupra premierului Robert Fico.

Reamintim că la 15 mai, Juraj Cintula, în vîrstă de 71 de ani, a tras de mai multe focuri de armă asupra premierului Slovaciei, Robert Fico. Tentativa de asasinat a avut loc după o ședință a guvernului în orașul Gandlová. Potrivit presei, Cintula a fost deja inculpat.

0
0
0
9
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав