Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Socialiștii pregătesc un proiect de lege privind interzicerea traseismului politic

23 mar. 2023,, 11:00   Politică
3145 0

Socialiștii intenționează să interzică „migrația politică” la nivel legislativ.

Aceștia au venit cu o astfel de inițiativă după decizia deputatului Alexandru Nesterovschi de a părăsi partidul.

Proiectul privind interzicerea traseismului politic este deja în stadiul final de pregătire, a precizat deputatul BCS, Vladimir Odnostalco. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției din 22 martie a emisiunii „Alternativa” de la TV8.

Odnostalco l-a criticat pe fostul său coleg, care a părăsit partidul săptămîna trecută. Potrivit acestuia, decizia lui Nesterovschi a fost o veste neașteptată.

„El este membru al partidului de la renașterea acestuia. Am început împreună. Au fost vremuri grele, am trecut prin diferite evenimente. Nu mă așteptam la asta de la domnul Nesterovschi. Avem aceeași vîrstă. Are familie, copii, prieteni, trebuie să se uite cumva în ochi. Mii de membri PSRM au făcut campanie pentru el la alegeri”, a spus deputatul BCS.


El a amintit că Nesterovschi era pe listele fracțiunii și nu a acționat ca deputat independent. Totodată, Odnostalco a precizat că înainte de plecarea sa, Nesterovschi nu și-a exprimat nemulțumirea față de acțiunile socialiștilor.

„Omul tace, nu spune că ceva nu-i convine, ci susține poziția partidului, votează mai bine decît tovarășul Lenin. Și cînd se întîmplă acest lucru, firesc, apar întrebări, ce s-a întîmplat?”, a menționat Vladimir Odnostalco.

Alexandr Nesterovschi a anunțat că pleacă din PSRM pe 15 martie, iar în ziua următoare a protestat alături de mișcarea afiliată Partidului Șor. Nesterovschi a afirmat că nu a primit bani pentru a se alătura lui Șor, după cum spun foștii săi colegi de partid.

13
2
1
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?