X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Reniță salută reținerea deputatei Partidului „ȘOR”, Marina Tauber

22 iul. 2022,, 14:08   Politică
2845 0

Fostul deputat Iurie Reniță salută reținerea deputatei Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, și sugerează procurorului general interimar, Dumitru Robu, ca atunci cînd vine în Parlament, să mai ia vreo 2-3 „însoțitori”.

Invitat în cadrul ediției de joi, 21 iulie, a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, Reniță a subliniat că „nimeni nu e mai presus de lege”.

„Am sentimentul ăsta de déjà vu. Eu mi-aș fi dorit ca procurorul în Parlament, să nu mai facă atîtea cărări bătătorite. Avea deja suficiente motive și probe să mai ia vreo 2-3 transportați. Poate îi însoțeau, pe doamnă bănuiesc că au însoțit-o, ca să utilizăm un termen mai de curtoazie. Pe restul ar fi putut să-i transporte. Aici mă refer la Bahamas, cei cu Kuliokul.

După mine, ar fi fost bine ca domnul Robu să vină deja cu vreo 3-5, că are suficiente motive, se cunosc persoanele, sînt probe suficiente. E bine că se avansează și într-un fel, am încurajat și încurajez în continuare Procuratura să-și facă treaba corect, echidistant și imparțial”, a declarat Iurie Reniță.

Potrivit ex-deputatului, oricine trebuie pedepsit dacă a comis ilegalități, chiar dacă ar fi vorba despre președintele țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?