Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Un conațional se ascunde luni de zile de poliție: pentru ce este acuzat

15 apr. 23:30   Societate
1520 0

Un conațional în vîrstă de 41 de ani, căutat mai bine de patru luni de către ofițerii de investigații, a fost reținut în urma informației operative la Dondușeni, în comun cu angajații SPF „Otaci” ai DR Nord.

Acesta se eschiva de la organele de drept, într-o casă părăsită, situată la marginea s. Arionești, r. Dondușeni, transmite Noi.md.

În cadrul discuției cu angajații Poliției de Frontieră, bărbatul a recunoscut că a încercat să se ascundă, cu speranța că astfel va scăpa de pedeapsă. Acesta fiind anunțat în căutare pentru faptul comiterii infracțiunii de trecere ilegală a frontierei moldo-ucrainene.

Potrivit materialelor cauzei penale, în privința cetățeanului menționat, de către Judecătoria Edineț sediul Dondușeni, a fost emis mandat de reținere, din motiv că se eschiva de la instanța de Judecată.

Conform procedurii, persoana a fost prezentată instanței de judecată în vederea asigurării executării acțiunilor ce se impun precum și pronunțarea unei hotărîri pentru infracțiunea comisă în raport cu circumstanțele cauzei date.

1
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?