X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Politolog: Noua guvernare dă dovadă de infantilism politic

13 aug. 2021,, 17:19   Politică
3959 26

Politologul Victor Josu este de părere că graba cu care actuala guvernare vrea să-l demită pe procurorul general ridică multe semne de întrebare.

Analistul spune că modul în care se acționează acum amintește de regimul Plahotniuc.

"Nici vorbă, activitatea organelor procuraturii trezește mari semne de întrebare. Însă graba cu care se procedează la operarea modificărilor cu "evaluarea" propuse la legea respectiva trezește și ea nu mai puține semne de întrebare. De parcă nu ar exista alte carențe în lucrul procurorilor? De parcă nu ar necesita o schimbare structura însăși a instituției în cauză (în primul rand lichidarea procuraturilor specializate)?

Unde naiba vă grăbiți, bre? Ați apucat prăjina și v-ați pornit contra aceluiași Stoianoglo de parcă ați venit la putere pe o săptămînă și nu pe patru ani. Nu ați consultat nici specialiștii în domeniu, nici instituțiile europene de profil.

La fel se grăbea Plahotniuc să-și voteze guvernul de noapte, dar parcă ziceți de el că a fost mafiot. Voi de ce procedați în stilul dînsului, cu o singură deosebire, că o faceți ziua în amiaza mare?!


Un partid cu 63 de mandate în Parlament nu are dreptul să se comporte ca niște intruși care se grăbesc să-si facă mendrele pînă n-a venit stăpînul. Azi voi sînteți stăpînul și ar trebui să vă comportați că niște oameni maturi și adecvați. Nu ca 63 de mici plahotniuci. Ce, chiar nu sînteți în stare?

Deocamdată dați dovadă de foarte mult infantilism politic. Și de nimic mai mult", a scris politologul pe rețelele de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?