X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Părere: În interesul Republicii Moldova, europenii ar fi trebuit să păstreze PCRM la putere

5 feb. 2019,, 15:30   Politică
2987 2

În general, dacă europenii ar fi acționat în interesul Republicii Moldova, ei ar fi trebuit să păstreze puterea prognozată a Partidului Comunist, care dădea un oarecare rezultat, îndrepta țara spre calea integrării europene.


De această părere este șeful biroului TASS în Moldova, Valerii Demidețki, care a vorbit în cadrul emisiunii "Întrebarea principală cu Iulia Feodorova pe canalul NTV-Moldova", relatează Noi.md.

"Țara era stabilă. Cît de cît se dezvoltata. Occidentul a folosit vechiul principiu: El este un fiu de cățea, dar este fiul nostru de cățea, și în Moldova au fost susținute partidele care mai apoi s-au arătat în toată splendoarea lor", a spus Valerii Demidețki.

În opinia sa, liderul Partidului Comunist, fostul președinte Vladimir Voronin, în 2009 nu a demonstrat acea fermitate în relațiile cu UE și cu opoziția, pe care ar trebui s-o demonstreze un șef de stat, care se gîndește nu doar la propriile interese și securitate, ci și la interesele poporului.

"Oamenii l-ar fi sprijinit în cea mai mare parte. Dar, din păcate, acest lucru nu s-a întîmplat. Și am obținut acel rezultat pe care îl avem astăzi", a spus șeful biroului TASS în Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?